La regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant, amb l'objectiu de promocionar la qualitat dels productes de fleques i pastisseries del municipi, va organitzar l'II Concurs de Coca amb Tonyina, potenciant així el sabor d'aquesta tradició de les festes de Fogueres. La participació va estar oberta a tots els establiments de la localitat que elaboraren aquest producte de forma artesana. D'aquesta forma, va entrar en concurs la pastisseria Robenove, guanyadora d'aquesta segona edició, així com la pastisseria Olivero, Escoda, Ché Ke Bó, Aracil Soqueta, Sebastiá, La Guinda, Forn de Ginés i Érase una vegada.
Després del pregó de Fogueres, la plaça de l'Ajuntament va reunir els productes de tots aquests establiments perquè foren valorats per un jurat compost per set persones representatives del comerç i les festes. Criteris com el sabor, la presentació, la textura i el color, van quedar en mans de diversos representants de l'Ajuntament, l'Associació Provincial de Fleca i Pastisseria d'Alacant (APPPA), la Consellería de Comerç, la Càmera Oficial de Comerç, Indústria i Navegació; l'Associació de Comerciants, Empresaris i Afins de Sant Joan ACEA), la Federació Alacantina de Comerç (FACPYME) i la Comissió Foguera Plaza Maisonnave.
Participants:
- Gelateria-Pastisseria Robenove: Plaza Maisonnave, 25
- Fleca-Pastisseria Olivero: Av. La Rambla 13, Constitució 9 i Còlon s/n.
- Fleca-Pastisseria Escoda: C/ Major, 1
- Fleca-Pastisseria Ché Ke Bó: C/ Mercat, 39
- Pastisseria, pa i premsa Aracil Soqueta: Av. Diagonal, 11
- Fleca-Pastisseria A. Sebastiá: C/ La Ordana, 47
- Confiteria La Guinda: C/ del Carmen, 51
- Fleca-Pastisseria Forn de Ginés: C/ Benimagrell, 22
- Fleca-Pastisseria Érase una vegada: Av. Jaime I, 24