NORMATIVA
Ordre de 7 de maig de 1986, de la Conselleria de Sanitat i Consum, determinant normes mínimes de tractament sanitari dels establiments hotelers i allotjaments turístics.
Los establiments hotelers i allotjaments turístics, qualsevol que siga la seua titularitat, que desenrotllen la seua activitat dins de l'àmbit geogràfic de la Comunitat Autònoma Valenciana, queden subjectes obligatòriament a desinfecció, desinsectació i desratització, amb la periodicitat i condicions que s'establixen en l'Orde de 7 de maig de 1986.
DESINFECCIÓN
dels sistemes d'aigua potable de consum, per mitjà de hipercloració.
QUAN? Una vegada a l'any:
DESINSECTACIÓ
QUAN? 4 vegades a l'any: Dins dels 15 dies anteriors als canvis d'estació
DESRATITZACIÓ
QUAN?: 4 vegades a l'any: Dins dels 15 dies anteriors als canvis d'estació.
ALTRES MESURES:
Paral·lelament, els titulars dels establiments hotelers i allotjaments turístics observaran les necessàries mesures higièniques i de neteja com a prevenció contra l'aparició de plagues animals.
AJUNTAMENTS
Controlaran del compliment efectiu de l'Orde de 7 -maig-1986 (a través del Cap Local de Sanitat o Sanitari Local a qui este designe).
INCOMPLIMENTS
Seran sancionats per part de l'Autoritat Sanitària.
Quan la naturalesa de la infracció ho aconselle, es donarà trasllade de la seua existència a la Conselleria d'Indústria, Comerç i Turisme, perquè adopte les mesures convenients.
- Prèviament a l'obertura estaciona!.
- Cas de funcionament ininterromput durant l'any: en el mes de maig.
- Sistemes d'aigua: Mínim una vegada a l'any.